Quick Request

Request an offer from the selected offices. Click on the icon to add more offices.

Selected Offices:
No offices selected.
(m2) (m2)

Officebuilding Filter

Rent (€ /m2/month)

-

Office Space (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Number of workstations

Office Market News

Global Transparency Index: Where is Serbia on the list?

According to the new Global Real Estate Transparency Index for 2018, Serbia is among the 10 countries that have made the most progress on this list.

Read More »

Kancelarija u Ogoljenoj Zgradi

Dok čeka na to da postane zdanje sa zelenim fasadama, krovovima i javnim vidikovcem, bivša zgrada Beobanke koju je projektovala arhitekta Milica Šterić ne prestaje da mami pažnju prolaznika na Zelenom vencu.

Read More »

First Eco-Friendly Store in Serbia - EKO-Maxi Supermarket Opens

Serbian Minister of Environmental Protection Goran Trivan attended the opening of Delhaize's eco-friendly Maxi store, the first such store in Serbia and the Balkans. In this store, Delhaize Serbia has replaced the standard cooling system with an environmentally-friendly one, based on carbon-dioxide, whereby it has eschewed the standard freon R404A, which contributes to environmental protection. The innovative technological solution is supported by the Faculty of Mechanical Engineering in Belgrade.

Read More »

Belgrade Waterfront Dobitnik Nagrade European Property Award u Kategoriji "Najbolji Projekat Mešovite Namene"

Kompanija Belgrade Waterfront dobitnik je nagrade European Property Award u kategoriji "Najbolji projekat mešovite namene", na ceremoniji održanoj u Londonu 25. oktobra. Projekat Belgrade Waterfront takmičio se sa najboljim evropskim projektima u oblasti nekretnina.

Read More »

Brnabic invites WeWork to do business in Serbia

Serbia Prime Minister Ana Brnabic invited the company WeWork to expand its operations to Serbia on October 29. The company is a leader in the provision of coworking space for companies and individuals, the Government of Serbia announced.

Read More »

Za Dalji Napredak Tržišta Nekretnina u Srbiji Neophodna je Edukacija Stanovništva

Kako bi tržište nekretnina dalje moglo da se razvija u skladu sa svetskim trendovima, koje sve više diktiraju energetska efikasnost i zelena gradnja, neophodna je edukacija stanovništva, odnosno potencijalnih kupaca, što je zadatak svih učesnika tržišta, zaključak je prvog okruglog stola „REAL ESTATE – NOVA PRAVILA“ koji smo podržali kroz kancelarijainfo.rs, onlinerealassets.com i greenbuildinginfo.eu

Read More »

Španske Kompanije Planiraju Širenje Svog Poslovanja u Srbiji - Veliki Potencijal za Saradnju u Oblasti Ekologije i Građevinarstva

Prvi poslovni forum Španija-Srbija svečano je otvoren juče, u prisustvu brojnih predstavnika međunarodnih finansijskih institucija, domaćih ministarstava i javnih ustanova, kao i predstavnika 21 španske kompanije i velikog broja srpskih preduzetnika. Trgovinsko odeljenje Ambasade Španije u Beogradu i Španska agencija za izvoz i investicije (ICEX) organizovali su ovaj biznis skup, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Razvojnom agencijom Srbije, a pokrovitelj Foruma je COFIDES, španska kompanija za razvojno finansiranje.

Read More »

TOP Trendovi za Uredjenje Kancelarijskog Prostora

Jedna od veoma bitnih stavki u dobrom i uspešnom poslovanju jeste to gde ste smešteni, odnosno, kako izgleda celokupni poslovni prostor u kojem radite zajedno sa svojim zaposlenima. Iako se u nekim ranijim periodima nije mnogo pažnje obraćalo na to kako izgleda i kako je uređen enterijer poslovnih prostorija, danas se to u velikoj meri promenilo, upravo iz razloga dobrog poslovanja, jer dobar i kvalitetan posao, dobro poslovanje zahteva da takav bude i sav kancelarijski prostor, kako bi privukli pažnju svih poslovnih partnera i klijenata, naravno u odnosu na to čime se bavite i kakve poslove vodite. Iz godine u godinu se uz sve trendove menjaju i oni koji su u vezi sa uređenjem enterijera kancelarija, pa evo nekih koji su se ispostavili kao veoma popularni, a uz to i veoma praktični i funkcionalni.

Read More »