Capitol park Sombor obeležio je u četvrtak (11. oktobra 2018. godine) prvi rođendan, a nekoliko hiljada ljudi prisustvovalo je proslavi u Štrosmajerovoj 28. 

- Stanovnici Sombora i okoline učinili su Capitol Park onim što jeste danas, posle samo godinu dana rada – centralno mesto za porodičnu kupovinu i zabavu. Zadovoljstvo nam je da našim kupcima priuštimo drugačije iskustvo kupovine koje uvek uključuje zabavu i kvalitetno provedeno vreme u našim ritejl parkovima. Radujemo se budućem proširenju ovog ritejl parka koje će podrazumevati dolazak novih brendova - rekao je Džejms Gan, direktor korporativnih komunikacija Poseidon Group koja investira i upravlja Capitol Park brendom u Srbiji. 

Capitol Park Sombor je drugi po redu završen projekat Poseidon grupe u Srbiji. Ubrzo nakon Sombora otvoren je i Capitol Park Rakovica u Beogradu u oktobru 2017.

Izgradnja novih ritejl parkova u Leskovcu i Zaječaru biće završena na proleće 2019. godine sa ciljem da do kraja 2020. godine mreža Capitol Park sadrži ukupno deset ritejl parkova na teritoriji Srbije, saopšteno je iz kompanije.

 

(izvor: ekapija)