Beograd, 2. mart 2021. Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo održavanje Šeste srpske konferencije o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom „Razvoj budućnosti“ koja će se održati ONLINE u utorak, 23. marta 2021. godine.

Čast nam je da najavimo da smo po prvi put na ovom projektu napravili saradnju sa Britansko-Srpskom Privrednom Komorom i Britanskom Ambasadom u Beogradu i imaćemo puno govornika iz inostranstva koji će sa publikom podeliti svoje iskustvo i ekspertize iz stručnih oblasti kojim se ova konferencija bavi. Na konferenciji će se obratiti veliki broj zvaničnika i stručnjaka iz sektora među kojima su dr David Landsman, predsednik Britansko-Srpske Privredne Komore; Marko Stojčić, arhitekta Grada Beograda; Alessandro Bragonzi, direktor regionalnog predstavništva Evropske Investicione Banke (EIB) za Zapadni Balkan; Petar Orlić, Real Estate Partner u advokatskoj kancelariji JMW Solicitors LLP iz Velike Britanije; Ivan Gazdić, predsednik komiteta za nekretnine i infrastrukturu pri Savetu Stranih Investitora (FIC); Stefano Maio, menadžer razvoja poslovanja kompanije Bechtel; Vojkan Branković, osnivač i direktor kompanije Apeiron iz Velike Britanije; Aleksandra Čupić, direktor real estate sektora u kompaniji Erste Bank; Ivana Rajković, direktor za transakcije i portfolio menadžment kompanije Poseidon Group; Ana Petrović, direktor sektora ekspanzije kompanije Lidl Srbija KD; Jonathan Ashmore, osnivač i glavni arhitekta britanske kompanije Anarchitect; Dejan Hadžić, šef sektora za osiguranje i nekretnine u Ministarstvu Finansija Republike Srbije i dr.

Fotografija s pete konferencije

Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu. Poseduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva. Ovogodišnja konferencija će pružiti dragocen uvid u izazove u imovinskim & infrastrukturnim projektima, investiciona pitanja - perspektive, potrebe i rizike, budućnost komercijalnih i logističkih nekretnina, kao i budućnost shopping & retail centara, ciljeve građevinske industrije i osvrt na buduće investicije koje su u skladu sa održivim razvojem, promenljive prilike pri proceni imovine i ostale važne teme.

Teme konferencije:

Imovinski & infrastrukturni projekti: izazovi i prilike

Kriterijumi za investicije: potrebe & želje/ rizici i nagrade

Trendovi i problemi finansiranja imovinskih i infrastrukturnih projekata

Tržište komercijalnih, logističkih nekretnina i ritejl & šoping centara

Cilj građevinske industrije: povezivanje budućih investicija sa održivim razvojem

Procena imovine: promenljive prilike

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Srpske privredne komore, Britansko-Srpske Privredne Komore, Britanske Ambasade u Beogradu, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije i Društva procenitelja Srbije a podržale su je kompanije LIDL SRBIJA KD, ERSTE BANK i POSEIDON GROUP.

Fotografija s pete konferencije

 

Medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali EKAPIJA, HALO OGLASI, GRADJEVINARSTVO, KANCELARIJA INFO, BEOBUILD i E2 PORTAL.

Za više informacije o konferenciji možete posetiti sajt www.realestateconference.rs

 

O organizatoru:

Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

Za dodatne informacije molimo Vas da se obratite Jagodi Dokić na +381 65 3032 237, ili na email: [email protected]