Preko 500 gostiju iz više od 30 zemalja okupiće se u austrijskoj prestonici kako bi razmatrali budućnost industrije nekretnina i analizirali potencijalna tržišta Centralne i Istočne Evrope iz međunarodne perspektive.

Događaj organizuje Property Forum platforma za medije i događaje u bliskoj saradnji sa RICS-om. Konferencija je već privukla renomirane govornike sa regionalnih i evropskih tržišta nekretnina, a lista govornika nastavlja da raste. 

Ovogodišnja konferencija je fokusirana na temu tehnologije. Inovacije preobražavaju industriju nekretnina, zbog čega CEE Property Forum 2018 ima za cilj da goste pripremi za buduće promene analiziranjem trenutnih trendova tokom dnevnih diskusija na panelima i pozivanjem govornika da podele svoju viziju o sledećoj fazi profesije. Konferencija će pokriti sva tržišta u regionu, od Češke Republike do Rumunije i od Poljske do Srbije. Pojedinačne diskusije će takođe biti posvećene svim segmentima tržišta, uključujući kancelarijske, industrijske, maloprodajne, hotelske i studentske objekte. 

CEE Property Forum 2018 će biti skoncentrisan na povezanost. Interaktivna aplikacija za umrežavanje će učesnicima pomoći u razmeni informacija i ugovaranju sastanaka. Na događaju će se održati i ekskluzivni pretkonferencijski prijem u noći 19. Septembra, koji će učesnicima obezbediti dodatnu priliku da uspostave značajne nove veze. 

Property Forum je vodeća platforma za medije i događaje u CEE industriji nekretnina sa skoro 10 godina iskustva. Property Forum organizuje konferencije, poslovne doručke i radionice fokusirane na nekretnine u Londonu, Beču, Budimpešti, Bukureštu, Bratislavi, Pragu i Beogradu, kao i na drugim lokacijama. 

Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) je zvanični partner za Property Forum događaje. RICS poseduje vodeću međunarodnu stručnost u pogledu profesionalnih standarda koji se odnose na zemljište, nekretnine i građevinarstvo. Medju ostalim partnerima nalazi se i firma Online Real Assets, medija ekspert i lider u regionu za marketing i promociju komercijalnih nekretnine. 

Officerentinfo.com gde spava i naša platforma - kancelarijainfo.rs biće prisutna dogadjaju. 

Ako planirate da dodjete, vidimo se tamo!

 

(izvor: B92net.rs)