Na novobeogradskom Bulevaru heroja sa Košara, u blizini Airport City-ja i kompleksa West 65, biće izgrađen još jedan poslovno-stambeni kompleks. Zepter Group, u saradnji sa kineskim partnerom, počinje realizaciju projekta kojim će nastati novi kvart na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Novom Beogradu.


Stambeni deo prostiraće se na 75.000 m2 i imaće 750 jedinica različitih struktura, od jednosobnih do petosobnih stanova. Poslovni prostor je raspoređen u 20.000 m2, uključujući veliki broj lokala, kao i poslovnu zgradu. Privatni parking biće obezbeđen u garaži na dva nivoa, sa više od 1.000 mesta.

Park, igralište za decu i zelena oaza nalaziće se unutar zatvorenog kompleksa, zaštićeni od buke i saobraćaja.

- Gradnja kompleksa odvijaće se u četiri faze, a početak izgradnje prve očekujemo do kraja 2018. godine. U ovoj fazi svi zainteresovani će imati priliku da postanu vlasnici jednog od 250 apartmana, koji odgovaraju svim zahtevima za kvalitetan i udoban život – najavljuje Boris Ignjatović, direktor Zepter Real Estate-a.
 

Kao glavne prednosti ovog kompleksa ističu vrhunski kvalitet, komfor i bezbednost. Prilikom izgradnje biće primenjena moderna arhitektonska rešenja, uz upotrebu prvoklasnih materijala.

- Novi poslovno-stambeni kompleks na Novom Beogradu imaće svoje obezbeđenje i recepciju, a pratiće ideale Zepter Lifestyle za kvalitetan, dug i udoban život. Stanarima će na raspolaganju biti brojni prateći sadržaji, pošto će u kompleksu imati i fitnes, spa centar, park, vrtić, restorane i prodavnice. Putem Zepter proizvoda biće im dostupna i zdrava hrana, zdrava voda, zdrav život...

Stanari i korisnici poslovnog prostora moći će sa ove destinacije brzo da stignu do svih delova grada, a nedaleko od kompleksa nalazi se veliki broj tržnih centra, škola i fakulteta, što doprinosi sveukupnom kvalitetu života.

Autoput E-75 udaljen je samo 400 metara, do Beogradske arene i omiljenog izletišta Beograđana, Ade Ciganlije, stizaće za 5 minuta vožnje, a Sava i Dunav su na manje od 2 kilometra. Aerodrom Nikola Tesla udaljen je 9 kilometara.